ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Φίλες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω τη διοργάνωση του 2ουΔιεθνούς Συνεδρίου Αθλητικών Επιστημών “Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός” στις 25 – 27 Νοεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο αυτό, που εξελίσσεται πλέον σε θεσμό, τελεί υπό την αιγίδα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. και οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων και στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Στο συνέδριο, που θα διακρίνεται από τον υψηλό επιστημονικό του χαρακτήρα, έχουν προσκληθεί ως εισηγητές διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες επιστήμονες από τους πλέον ειδικούς στα αντικείμενά τους. Η θεματολογία του περιλαμβάνει όλο το φάσμα των επιμέρους επιστημών του αθλητισμού και της φυσικής αγωγής και θα παρουσιαστούν τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα σε τομείς όπως προπονητική, αθλητιατρική, βιοχημεία της άσκησης, εμβιομηχανική-βιοκινητική, αθλητική ψυχολογία, ιστορία της φυσικής αγωγής, αθλητική επιχειρηματικότητα, εργοφυσιολογία, προσαρμοσμένη - ειδική φυσική αγωγή, κινητική συμπεριφορά, άσκηση σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, αθλητική τραυματολογία, αθλητική διατροφή, διδακτική και μεθοδολογία της φυσικής αγωγής κ.ά. Στην κατεύθυνση αυτή συμβάλλει η συμμετοχή όλων των ενεργών αθλητικών επιστημονικών εταιρειών της χώρας μας.

Στην επιτυχή οργάνωση του συνεδρίου συμβάλλει με χαρά μεγάλος αριθμός συναδέλφων των δύο Τ.Ε.Φ.Α.Α. της Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ., εθελοντές φοιτητές, όλες οι αθλητικές επιστημονικές εταιρείες της χώρας, καθώς και σημαντικός αριθμός χορηγών, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά. Η οργανωτική επιτροπή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχημένη διοργάνωση του συνεδρίου και τους συγχαίρω για την προσπάθειά τους.

Σας προσκαλώ, λοιπόν, να συμμετάσχετε ενεργά στις εργασίες του συνεδρίου και είμαι σίγουρος ότι η διαμονή σας στην όμορφη Θεσσαλονίκη θα είναι ευχάριστη και δημιουργική.

 

Με εκτίμηση,

 

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου

Καθηγητής Σπύρος Κέλλης

Κοσμήτορας Σ.Ε.Φ.Α.Α. / Α.Π.Θ.

 

logo

 

Επικοινωνία

2o ICSS 2016

Τel: 2310 991871, 991872
FAX: 2310 991873
Ε-mail: icss2016@pess.auth.gr