ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Χρυσοί Ολυμπιονίκες Ελευθέριος Πετρούνιας (ενόργανη γυμναστική) και Παναγιώτης Μάντης, Παύλος Καγιαλής (ιστιοπλοΐα) θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους την τελετή έναρξης του 2ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου Αθλητικών Επιστημών "Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός", την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

 

 

Οι τρεις Ολυμπιονίκες μας θα βραβευθούν για την προσφορά τους στον Ελληνικό Αθλητισμό, ενώ παρών στην τελετή θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Ιούλιος Συναδινός, αλλά και ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, κ. Αθανάσιος Βασιλειάδης. 

 

 

Παρών στην τελετή έναρξης θα είναι και ο πατέρας της Χρυσής Ολυμπιονίκη στη σκοποβολή Άννας Κορακάκη, και προπονητής κ. Αναστάσιος Κορακάκης, καθώς η κα Κορακάκη μετέχει σε αγώνες στο εξωτερικό, όπως παρών θα είναι στην Τελετή Έναρξης και ο προπονητής των Ολυμπιονικών κ.κ.Μάντη-Καγιαλή, κ. Γεράσιμος Ωρολογάς.

 

 

Το 2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Αθλητικών Επιστημών – το μεγαλύτερο στην Ελλάδα για τον Αθλητισμό – που διοργανώνει η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ., αρχίζει την Παρασκευή 25/11 και θα διαρκέσει ως και την Κυριακή 27/11.

 

 

Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει συμπόσια, στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις και παρουσιάσεις, ενώ θα παρουσιαστούν καινοτόμες έρευνες και μελέτες για θέματα όπως το ντόπινγκ, η αθλητική παιδεία, η προετοιμασία των ομάδων, η απορρόφηση του αθλητικού επιστημονικού έμψυχου δυναμικού στην Ελλάδα της κρίσης κλπ.

 

 

Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (3ης Σεπτεμβρίου, Κόκκινο κτήριο ανάμεσα στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο και τη φοιτητική λέσχη) και στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

 

 

Για το πλήρες πρόγραμμα, εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ΣΕΦΑΑ/ΑΠΘ www.pess.auth.gr και ειδικότερα την ηλεκτρονική διεύθυνση http://icss2016.web.auth.gr.

 

logo

 

Επικοινωνία

2o ICSS 2016

Τel: 2310 991871, 991872
FAX: 2310 991873
Ε-mail: icss2016@pess.auth.gr